Őrületes sorozattal rukkolt elő a Disney és a Pixar

Előre-animációs-mese
Jön a Disney új nagy dobása, az Előre!
2020-02-09
Disney titkok, amikről csak kevesen tudnak
Disney titkok, amikről csak kevesen tudnak
2020-02-16
Összes
walt disney

Őrületes sorozattal rukkolt elő a Disney és a Pixar

A Disney és a Pixar közös munkájának számtalan gyümölcsét élvezhettük már az elmúlt évek alatt és az alkotások rendre sikereket érnek el a mozi vásznakon is.

Mondhatni, hogy szinte kivétel nélkül, minden egyes karakterük beköltözött a gyermekek és a felnőttek szívébe is. Bár Magyarországon még nem promotálták, de nemrégiben elindított egy új online sorozatot a Disney és a Pixar, amelyben ezek az imádni való mesehősök is főszerepet kaptak.

Disney+ és Pixar néven, Pixar: In Real Life címmel indították útjára 2019. november 12-én azt a fantasztikus sorozatot, amelyben kedvenc animációs meseszereplőink a valós életbe próbálnak boldogulni. Egy fantasztikus előzetest is közzétettek még múlt év őszén a start előtt. Amelyben néhány figura már is őrületes reakciókat vált ki az utca embereiből.

A Disney Plus műsorán játszott sorozat promóciós videója megtekinthető a következő linken:

https://www.youtube.com/watch?v=F8lz4twIsWw

Ezek a karakterek már biztosan szerepelnek az új Disney-Pixar sorozatban

Bár a Disney+ online, streaming csatorna magyar nyelven egyelőre még nem elérhető. Az angol nyelvterületen élők már élvezhetik a sorozat egyes epizódjait. Az online szolgáltatónál már elérhetőek a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars és a National Geographic védjegye alatt található tartalmak. Egy kis trükközéssel persze bárki megtekintheti ezeket a sorozatokat és filmeket. Ugyanis az Európai Unión belül már Hollandiában elérhető a szolgáltatás.

 

Ahogy a beharangozó videóban is megtekinthető, az alkotók a való világunkba hozták el a Disney és Pixar karaktereit, hogy mókás pillanatokkal örvendeztessék meg az utcán sétáló embereket. Gondoljuk csak el, mi magunk hogyan reagálnánk, ha látnánk Wall-E-t áthaladni egy zebrán. A Szörny Rt. tagjait megjelenni az utcán, vagy a Némó nyomában egy-egy jelenete játszódna a szemünk előtt?!

A sorozatban azonban megszólítják a járókelőket olyan karakterek is, mint a kisfiú a Fel-ből, vagy a Hihetetlen család tagjai, megannyi vicces szituációt elhozva a nézőknek.