Minden kislány epekedve várja már a Jégvarázs második részét!

Angry Birds – a film, amely egy játék alapján készült el
2019-10-06
3 furcsa érdekesség a Disney mesékről, amiket még nem hallottál
2019-10-13
Összes
Jégvarázs, Jégvarázs termékek, Disney termékek

Az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő Disney animáció egyértelműen a Jégvarázs, amelynek második részére már egyáltalán nem kell sokat várnunk! Nincs olyan kislány, aki ne imádná, és ne fújná kívülről a Jégvarázsban elhangzott dalokat. Jégvarázsos dolgokból pedig még mindig hatalmas a kínálat, hiszen nem csak ruhákat kaphatunk, de játékokat, táskákat, sőt még ágyneműt, vagy éppen étkészletet is, mely a Jégvarázs motívumaival van ellátva.

A második részben Elzáék igazán nagy bajba keverednek

A Jégvarázs 2 előzetese már megtekinthető, várhatóan a mozikban november vége felé lesz látható. Az előzetesből már kiderült, hogy a második rész is a mindig vicces Olafra, Elzára, Annára, Kristoffra, és Sevennre fog épülni.

A történet elején bepillanthatunk Elza és Anna kiskorába, akiknek szülei minden este esti mesét olvastak. Egy este egy nagyon különleges mesét mesélnek el a lányoknak, amelyből kiderül, hogy nagyon régen a királyság legészakibb pontján állt egy erdő, de egy napon borzalmas dolgok történtek ott, és a katasztrófa miatt azóta senki se be, se ki nem tud jutni az erdő területéről. Az azóta elvarázsolt erdőként emlegetett helyet mindenki messze elkerüli évek óta.

A már jól ismert szereplők, ebben az epizódban az igazi bonyodalmakba keverednek bele akkor, amikor Elza először meghallja az erdő hívogató szavait, és elindul felfedezni azt a birodalmat, amely veszélyeztetheti az egész királyságukat.

Jégvarázs, Jégvarázs termékek, Disney termékek

Elzát természetesen testvére és barátai is elkísérik a kalandokkal teli útra végül, és nem sokra rá meg is találják az elvarázsolt erdőt, amelyben egy külön törzset vélnek felfedezni. A lányt a második részben olyan különleges látomások is gyötrik majd, amelyekből kifolyólag a főszereplőknek folyamatosan kemény megpróbáltatásokon kell keresztülmenniük ahhoz, hogy életben tudjanak maradni.

Elzának újra szüksége lesz varázserejére, a többieknek pedig minden bátorságukat össze kell szedniük, hogy épségben ki keveredjenek a bajból, és megmentsék az egész királyságot.