Rólunk

Mesenet Webáruház

Mesés Termékek – Mesés Áron

Cégünk az AGI-TEX Ker. Bt. kiváló minőségű, eredeti Disney, Nickelodeon, NickJr., Marvel, DC Comics, és más számos mesehős szereplőkkel díszített termékek Magyarországi kiskereskedelmével foglalkozik. Termékeink között megtalálhatóak játékok, gyermek textíliák, gyermekszoba dekorációk, party kellékek. Termékeinket kizárólag megbízható forrásból, Európai nagykereskedőktől, gyártóktól szerezzük be, hogy a legjobb minőséget tudjuk kínálni az Ön számára.

Fontosnak tartjuk, hogy Ön maximálisan meg legyen elégedve termékeinkkel, ezért termékeinket a csomagolás folyamán többször is átvizsgáljuk, és bármely apró eltérés esetén, a lehető leghamarabb jelezzük Önnek.  Kizárólag hibátlan termékeket adunk át a futárnak.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy megrendelőinket a leggyorsabban ki tudjuk szolgálni, ezért termékeink 100%-a saját raktárunkon található. A munkanapokon 10.00.-ig leadott rendeléseket, a következő munkanapon kiszállítjuk.

Kérjük válogasson kedvére termékeink között, vásárolja meg az Önnek legmegfelelőbbet, és kérdések esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Ügyvezető Igazgató

Erdősiné Gerencsér Ágnes

+36 20 282 63 83