Még mindig a Disney mesefigurás iskolatáskák a legmenőbbek

disney mesék
2020-ban újra ellepik a mozikat a vicces, sárga Minyonok!
2019-09-08
Disney titkok, amikről csak kevesen tudnak
Mickey egér hogyan alakult át az évtizedek alatt?
2019-09-15
Összes
Még mindig a Disney mesefigurás iskolatáskák a legmenőbbek

Még mindig a Disney mesefigurás iskolatáskák a legmenőbbek

Minden szülő tudja, hogy az iskola kezdés minden kisgyermek életében egy nagyon fontos pillanat. Ezért megpróbálunk mindent elkövetni annak érdekében, hogy ez a számára egy pozitív dolog, és kedves emlék maradjon. Sokak szerint meg tudja könnyíteni a gyerekek dolgát az, ha ők maguk választhatják ki azt, hogy milyen tanszerrel, milyen táskával és tolltartóval szeretnék megkezdeni a tanévet.

Biztosan mindenki hallotta már idősebb rokontól, nagyszülőtől hogy „persze, a mi időnkben ez nem így volt…” Az idő múlásával nagyon sok dolog változott a világban, a mai gyerekek élete sokkal modernebb, fejlettebb, mint korábban volt. A tanítás, és az iskolakezdés is egészen máshogy zajlott, mint manapság.

A hatalmas kínálatban szinte elveszve érzi magát az ember

Régebben a gyerekek örültek annak, ha örökölnek nagy tesótól, vagy idősebb unokatesótól egy használható iskolatáskát. Ma nem meglepő az sem, ha a szülő elveszve érzi magát vásárlás előtt, a hatalmas kínálat miatt. Minden üzlet törekszik arra, hogy már augusztus elejére feltöltve legyenek a polcai minden olyan dologgal, mely kellhet a suliba, és a gyerek érdeklődését is felkelheti.

Az eladók szerint még mindig a mesefigurás, és különböző Walt Disney karakterekkel ellátott tanszerek, tolltartók, tornazsákok, és iskolatáskák fogynak a legjobban így az iskola kezdés környékén. A gyerekek sokkal lelkesebbek lesznek, ha olyan táskát kapnak, melyen éppen kedvenc mesefigurája látható. Még ha ezzel sajnos gyakran osztályon belüli rivalizálások is ki szoktak alakulni. Míg korábban jó, ha volt 2 típusú iskolatáska, és mindenkinek ilyenje volt, ma már sokszor a gyerekek azzal próbálnak versengeni egymással, hogy kinek van menőbb holmija a suliba.

Sokak szerint nem is jó, hogy ekkora a választék. A szülők szerint a gyerekek is könnyebben tudnának dönteni, ha a 18 féle táska helyett, csak 3 típusból tudnának választani. Míg a lányok között még mindig a Disney hercegnős dolgok a nyerők, a fiúk kedvükre válogathatnak a különböző szuperhősös dolgok között. A tanszerek ára pedig nagyon sokszor függ a márkától, illetve attól is, hogy azon valóban milyen minta is látható.