Jön a Disney új nagy dobása, az Előre!

Toy Story, Toy Story termékek mesék
Ezek az animációs mesék várhatóak a moziban 2020-ban!
2020-02-05
walt disney
Őrületes sorozattal rukkolt elő a Disney és a Pixar
2020-02-12
Összes
Előre-animációs-mese

Jön a Disney új nagy dobása, az Előre!

Megszokhattuk már, hogy a Disney a Pixarral együttműködve számtalan mesével örvendezteti meg a felnőtteket és a gyerekeket egyaránt. Emlékezzünk csak a Szörny Egyetemre, a Verdákra, a Toy Story-ra, a Szörny Rt-re vagy a Hihetetlen családra, de ott van a Lecsó, az Agymanók, a Fel, a Coco és a Wall-E is.

Minden Disney-Pixar produkció egyaránt szól kicsiknek és nagyoknak. Így nem kell a szülőknek sem azon aggódniuk, hogy egy egyhangú, üres produkciót kell esetleg gyermekükkel végig nézniük a moziban.

Idén, a számtalan folytatás mellett, a mozikba kerül egy új animációs film is, amely az „Előre” címet kapta. Az egész estés, 3D-s számítógépes animációs filmet ugyanaz a Dan Scanlon rendezi, aki korábban a Szörny Egyetemet is. A fantasyfilm Magyarországon – egy nappal korábban, mint Amerikában – 2020. március 5.-én kerül bemutatásra. Érdekesség, hogy az eredeti szinkronhangokat (angol nyelven) a Marvel Univerzumból ismert Pókember, vagyis Tom Holland és a Bosszúállókból ismert Űrlord; Chris Patt kölcsönzi a főszereplők számára.

Az Előre, egy manó testvérpár hihetetlen kalandját meséli el

A Disney animációs meséktől megszokott hangulatot várhatunk a mesétől, amelyben a humor és a pörgés egyaránt fellelhető lesz. A történet alapját két főszereplő elf testvérpár biztosítja, akik útra kelnek, hogy megnézzék, vajon létezik-e még igazi varázslat a világban.

A két főhős a miénkhez nagyon hasonló világban él, ahol természetes, hogy a varázslat a mindennapjaik részét képezi. Az olyan különös lényeg világában, mint az egyszarvúak, az unikornisok, a sellők vagy a trollok nagyon vicces jelenetek születnek abból, hogy a mi, modern világunk körülményei között próbálnak boldogulni.

Így neveld a sárkányod, Így neveld a sárkányod bögre

A Toy Story, a Hihetetlen család és a Coco alkotói ezúttal is kitettek magukért. Mind a karakterek jellemében, mind pedig a különös világban maximális odafigyeléssel oldották meg a forgatókönyvírók, az animátorok, a rendezők és a szinkron színészek is a feladatot.

Mivel az animációs film promotálását már 2019 közepén elkezdték, így már sejteni lehet, hogy a Disney és Pixar páros egyik nagy sikerű produkciójaként tarthatjuk majd számon az Előre című mozifilmet is.