Idén ősszel láthatjuk a Kuflikat a mozikban!

kockásfülű nyúl
42 év után újra az utcák felett fog repkedni a Kockásfülű nyúl!
2019-09-18
A legnagyobb kritikusok véleményezték az új Oroszlánkirályt!
2019-09-25
Összes
kuflik

Sokak szerint nagyon régen volt már olyan jó magyar rajzfilmsorozat, mint a Kuflik. Nem csak a kicsik, de a nagyok is nagyon hamar megszerették ezeket a bohókás, és nagyon vicces lényeket, melyek mind-mind külön tulajdonságokkal lettek felruházva. A kuflikat lehet kukacnak, kiflinek, bábnak is, nézni. Pontos meghatározásuk, hogy mik is ők pontosan, nincsen. Ők egyszerűen csak kuflik, és mind a heten imádnak mindent, ami a kufli-élethez hozzátartozik.

A kuflik egyik legjobb tulajdonsága egy nagyon egyszerű dolog. Ez pedig nem más, mint az egyediség. Ugyanis az összes kufli, aki csak létezik e világon, mind-mind eltér a másiktól. Egyszerűen lehetetlen 2 pontosan ugyanolyan kuflit találni. Pontosan úgy, mint ahogy kisgyerekből sincs két teljesen egyforma.

Októberben megjelennek a Kuflik a mozikban!

A 7 megjelent Kufli könyv után várhatóan 2019 októberében a Kuflik a mozivásznakon is visszaköszönhetnek ránk A Mi újság, Kuflik? Című rajzfilm a KEDD Animációs Stúdióban készült el, a más jól ismert, és igen népszerű Kufli-mesék rajzfilmsorozat alapján. Aki ismeri, és szereti a kufli-meséket az biztosan nem fog a mozifilmben sem csalódni. Hangulata, és stílusa, vicces jelenetei ugyanis pontosan olyan lesz, mint a népszerű sorozat epizódjainak.

A mozifilm újra az Elhagyatott Rét felé sodor bennünket, ahol természetesen mindent megtalálhatunk, ami cseppet sem megszokott, hétköznapi, és unalmas. Itt mindig történik valami furcsa és szokatlan dolog, melybe természetesen az itt élő Kufli család is részt vesz.

A mozifilmben a Kuflikon kívül nagyon sok új szereplővel is megismerkedhetnek a nézők, melyek hasonlóan a kuflikhoz mind furcsák, és különlegesek. Találkozni fogunk például egy nagy tudású orvossal, Doktor Furcsával, aki nem más, mint a bizsergések, és a zsibbadások legnagyobb szakembere. De megismerkedhetünk olyan fura lényekkel is, mint például a Csocsótány, Kleofárd, Sámli. Manóteve pedig az a különleges szereplő, aki egy titokzatos földalatti birodalomban dolgozik, mint idegenvezető.