Hosszú év után újra visszatér a képernyőkre a szeplős, vörös kis kobold

Mesefilmek, melyek sokszor még a szülőknek is taníthatnak valami újat
2019-09-29
Angry Birds – a film, amely egy játék alapján készült el
2019-10-06
Összes

A kis vörös hajú, mókás kobold 1982-ben jelent először meg a televízióban. A gyerekek rögtön megszerették, és oda voltak érte. Pumukli kalandjai című kicsiknek szóló filmsorozat hamar belopta magát az emberek szívébe.

Az NSZK-osztrák- magyar gyerekeknek szóló sorozat nem csak a kicsik, de a nagyobbak kedvence lett, sőt a szeplős kis kobold csínytevésen még a felnőttek is jól mulattak.

Idén kora tavasszal, egy németországi sajtótájékoztatón megszólalt Barbara von Johnson, Pumukli illusztrátora, és bejelentette, hogy nem sokára a kedves kis kobold visszatér a képernyőkre.

Sokan nagyon kíváncsiak voltak az új Pumuklira

Mivel az évek során rengeteg technikai fejlődésen ment keresztül a világ, nem meglepő hogy Pumukli is egy kicsit modernebb változatba fog újra szemünk elé kerülni, így várhatóan a mai fiatal korosztály számára is szimpatikus lesz a kinézete. A 2019-es Pumukli megalkotója is Barbara von Johnson lett, aki a karakter eredeti verzióját is megalkotta. Mivel ő maga is imádta ezt a munkát, és magát Pumuklit, nagy örömmel vállalta el, hogy ő alkothassa újra a vicces kobold fiút.

Új kinézetével megpróbálták a mai trendeknek megfelelően kialakítani őt, ám az is a céljuk volt, hogy hűek maradjanak az eredeti figurához, ennek köszönhetően egyáltalán nem kell drasztikus változásokra gondolnunk. Azok, akik eddig is oda voltak a csalafinta koboldért, nagyon örültek a hírnek, hogy újra a képernyőn láthatják kedvencüket. Az alkotók összesen 52 részt újítottak fel, így a nosztalgiázásra jobb, ha minden Pumukli-fan felkészül.

Pumukli visszatérésével kapcsolatban Barbara von Johnson elárulta, hogy a kis kobold karakán személyisége erősítheti a mai gyerekek jellemét azért, hogy meg tudják élni azokat az érzéseket, melyek bennük lezajlanak. A vicces figura történetei segíthet a gyerekeknek az önmegvalósításban, és önbizalomszerzésben, Barbara szerint a mai modern digitális világban ez a sorozat elősegítheti azt, hogy a gyerekek visszatérjenek a természetességhez, és a hiteles önmagukhoz.