Fontos dolgokat tanulhatunk meg a Toy Story 4-ből!

Hamarosan a mozikban! – Jégvarázs – Olaf Karácsonyi Kalandja!
2017-11-01
Némó nyomában, Némó nyomában termékek
Animációs filmek, amelyek a szülők számára is szórakoztatóak lehetnek
2019-08-18
Összes
Toy Story, Toy Story termékek

Rengetegen már epekedve várták, a Toy Story legújabb epizódját, másokat viszont teljesen meglepett az a hír, hogy idén a népszerű animációs film újabb részét fogják vetíteni a mozik. A Toy Story harmadik részének a végén ugyanis teljes mértékben lezárták a történetet, nem maradtak nyitott kiskapuk, így az emberek többsége úgy gondolta, nem is lesz már több epizód.

Rengeteg tanulságot tartogat a 4. epizód!

Akik látták már a Toy Story korábbi részeit, azok pontosan tudják, ki az a Woody, és Buzz. A két főszereplő az első epizódban ismerik meg egymást, és bár a kapcsolatuk eleinte egyáltalán nem baráti, mégis a rész végére szoros kötelék alakul ki közöttük. A szereplők nagyon szerethetőek, bájosak, és mind a három rész története elég izgalmas kalandot rejt magába, így az a legjobb, ha egymás után nézi végig az ember őket. A harmadik epizódban Andy már felnőtt fiú, aki nem igazán játszik a kis kori kedvenc játékaival. Az utolsó jelenetekben egy egész doboznyi játékot ajándékoz oda a szomszéd kislánynak, Boonie-nek, majd megkéri őt, hogy vigyázzon rájuk, és játsszon velük majd sokat. Ez a jelenet 2010-ben tökéletes lezárása lehetett volna a trilógiának, ám 2019-en folytatódik a történet.

Toy Story, Toy Story termékek

A legnagyobb Toy Story rajongók úgy tartják, a 4. rész kicsit gyengébbre sikerült, mint az előző 3 epizód, ám mégis azt vallják, hogy vétek lenne kihagyni ezt a tanulságos történetet. A népszerű animációs film negyedik részében a főszereplő kislány, Bonnie saját kezével tákol össze hulladékokból egy játékot, aki azonban a többiekkel ellentétben nem képes megszokni a játéklét legfontosabb szabályait. Mint annak idején Buzz Lightyeart esetében, most is Woody feladata lesz az, hogy az új jövevénynek segítsen, és rajta múlik az is, hogy össze tud -e majd barátkozni a többi játékkal. Bár nincs egyszerű dolga, mégis törekszik arra, hogy a közösség minél előbb elfogadja a kicsit különc társukat. Ezzel a film szuperül megtanítja a gyerekeknek azt, hogy hogyan bánjanak és hogyan viselkedjenek a speciális nevelési igényű kortársaikkal, hiszen a gyerekjátékok, melyek az emberek háta mögött életre tudnak kelni, egyértelműen a különböző gyerekközösségeket mutatják be.