Ezek a legújabb, legjobban várt animációs filmek

disney-mulan
Disney nem áll meg az élőszereplős filmek forgatásával!
2020-03-01
Disney-hamupipőke
A legnagyobb Disney alkotások, melyek a valóságon alapulnak
2020-03-15
Összes
Előre-animációs-mese

Ezek a legújabb, legjobban várt animációs filmek

Az idei év is rengeteg szuper rajzfilmet és animációs mesét tartogat a kisgyermekes családok számára. Sokan alig tudják kivárni, hogy az év során a legújabb filmek megnézhetők legyenek a mozikban, és az emberek nagy része a mai animációs filmeken még felnőtt fejjel is nagyon jól tud szórakozni. Így garantáltan egy szuper program lehet egy közös mozizás az egész családdal!

Nézzük, melyek azok az animációs filmek, melyeket idén semmiképp nem szabad kihagynunk!

Latte és a titokzatos varázskő

Ebben a mesében egy olyan aprócska sünlányt ismerhetünk meg, aki semmitől sem fél, és semmitől sem riad vissza. Hatalmas, hősies és bátor tetteket tud véghez vinni. Az erdőben élő társai mindenben számíthatnak rá, a kis sünlány pedig azonnal segítségükre siet, ha hívják. Latte segítségére azonban ezúttal valóban egy igen komoly dolog miatt lesz szükségük az erdei állatoknak. Egy igen száraz időszak után azt tapasztalják ugyanis, hogy teljesen kiszáradtak a környező tavak.

Latte és kis barátja, a fiatal mókus együtt kell kitalálniuk egy olyan tervet, melynek segítségével újra visszaszerezhetik a vizet ehhez azonban szembe kell nézniük a hatalmas, és félelmetes Medve királlyal, aki a varázskövet őrzi. A kis sünlány, és a bátor mókus hatalmas kalandra indulnak együtt, mely során rengeteg veszéllyel, és izgalommal fogják szembe találni magukat.

Előre

Ennek az izgalmas történetnek köszönhetően ezúttal mi magunk is bele tudunk kóstolni a valódi varázslat izgalmába. A két tini elf testvér Ian és Barley Lightfoot egy napon egy igazán különleges ajándékot találnak, amit még édesapjuk hagyott rájuk évekkel ezelőtt. A fiúk nem ismerhették igazán őt, hiszen akkor hunyt el, amikor Barley még nagyon fiatal volt, Ian pedig még meg sem született. A különleges ajándékkal azonban a fiúknak lehetőségük nyílik egy olyan dologra, amire egész életükben vágytak: Megismerkedni apukájukkal!

Az ajándéknak köszönhetően ugyanis 24 órára újra vissza tudják hozni elhunyt édesapjukat az élők közé. A varázslat során azonban egy aprócska hiba csúszik a folyamatban, és ez olyan kalamajkát okoz, melyre a fivérek nem voltak felkészülve.