Egy 9 éves kislány, levélben fogalmazta meg őszinte véleményét a Disney hercegnőkről

Gigantic
A Walt Disney hatalmas bukása lett volna a Gigantic leforgatása?
2020-02-23
disney-mulan
Disney nem áll meg az élőszereplős filmek forgatásával!
2020-03-01
Összes
Egy 9 éves kislány, levélben fogalmazta meg őszinte véleményét a Disney hercegnőkről

Egy 9 éves kislány, levélben fogalmazta meg őszinte véleményét a Disney hercegnőkről

Ahhoz mindig nagy bátorság kell, hogy kiálljunk a saját igazunkért, és elmondjuk másnak a véleményünket bizonyos dolgokról. Ennek, a csupán 9 esztendős kislánynak mégis volt elég mersze arra, hogy egyenesen a legnagyobb filmgyártó céget, a Disney-t keresse meg egy szívbemarkoló levéllel, azért hogy felhívja a figyelmét egy nagyon fontos dologra.

Lowri egyenesen a Disney vezérigazgatójának címezte azt a levelét, amelybe őszintén megfogalmazta a véleményét a Disney hercegnőkről, és leírta azt is, hogy mi szomorítja őt el legjobban velük kapcsolatban. Lowri ugyan még csak 9 éves, de pontosan tudja, milyen érzés az, amikor kicsit kilóg társai közül, és valamiben különbözik a többiektől.

Ő ugyanis 8 éve kénytelen szemüveget hordani, hiszen nagyon gyengén lát. A kislány nagyon sokáig egyáltalán nem szerette magát a szemüvege miatt, mindig csúnyának látta magát a tükörben, és a szülei nem győzték bizonygatni neki, hogy attól hogy neki szemüveget kell hordania, még ugyanolyan gyönyörű, és tökéletes, mint azok a kislányok, akik jól látnak szemüveg nélkül is.

De mégis hol vannak a szemüveges hercegnők?

Lowri egy megható levélben részletezte aggályait a Disney hercegnőkkel kapcsolatban. Elmesélte, hogy korábban, mikor testvéreivel együtt hercegnőset játszottak otthon, ő inkább mindig levette a szemüvegét, hiszen úgy gondolta szemüveggel sosem lehet olyan szép mint egy igazi hercegnő. A kislány azóta sokat komolyodott, és már belátja: nem attól lesz valaki szép, hogy nem hord szemüveget.

A kislány családja természetesen maximálisan támogatta akkor is, mikor azzal a furcsa ötlettel rukkolt elő 9 éves lányuk, hogy egyenesen a Disney-nek szeretne egy levelet írni, melyben a problémáját részletezi.

Elmondása szerint nem ő az egyetlen, aki ezen a véleményen van, hiszen rengeteg szemüveges barátnője pontosan ugyanígy gondolkozik a hercegnőkről: Igenis kéne 1-2 olyan, aki szemüveget hord, vagy valami másban különbözik a többiektől.

Arról sajnos nincs hír, hogy a Disney a levél mondanivalójáról mégis hogy vélekedik, ám Lowri és családja továbbra is azon van, hogy bebizonyítsák a világnak: a szemüveges gyerekek semmivel se kevesebbet, mint azok a társaik, akik nem hordanak szemüveget!