Disney nem áll meg az élőszereplős filmek forgatásával!

Egy 9 éves kislány, levélben fogalmazta meg őszinte véleményét a Disney hercegnőkről
Egy 9 éves kislány, levélben fogalmazta meg őszinte véleményét a Disney hercegnőkről
2020-02-26
Előre-animációs-mese
Ezek a legújabb, legjobban várt animációs filmek
2020-03-04
Összes
disney-mulan

Disney nem áll meg az élőszereplős filmek forgatásával!

A Disney azok után, hogy saját bőrén tapasztalta meg, milyen nagy sikereket tud elérni egy- egy klasszikus rajzfilm, melyet élőszereplős változatban újraforgatnak, úgy tűnik, egyáltalán nem is kívánja ezt a nagy lendületet megtörni.

Az Aladdin, a Dumbó, az Oroszlánkirály újraforgatott változata még az eredeti filmek legnagyobb rajongói számára is hatalmas pozitív csalódást jelentettek. Pillanatok alatt megteltek a mozitermek, nem meglepő tehát, hogy a legnagyobb filmgyártó cég valóban addig szeretné ütni a vasat, míg az izzik.

2020-ban ezeket az élőszereplős filmeket tekinthetjük majd meg

A Disney 2019-ben hatalmasat kaszált az Oroszlánkirály élőszereplős változatával. Most pedig az a hír járja, hogy ugyanez fog történni Bambival is, aki ezúttal a képernyőkön fog megelevenedni az idei esztendőben. A kedves, és jószívű Bambit mindenki imádja, ezért valószínűleg ezt a bemutatót is hatalmas izgalommal várják majd a legnagyobb rajongók. Bár a film bemutatásának időpontjáról még nincsenek pontos információk, az biztos, hogy a fogatókönyvet Geneva Robertson-Dworet és Lindsay Beer írják.

A klasszikusnak mondható rajfilmek élőszereplős átdolgozása igen jó üzleti vállalkozásnak tűnik. Ezért az sem meglepő hogy az idei évben a Disney több hasonló kaliberű attrakcióval is elő szeretne rukkolni. Niki Caro rendezésében ugyancsak 2020-ban láthatjuk majd a Mulant is.

Az 1998-as évben megjelent rajzfilm élőszereplős változatának másfél perces előzetesét már mi magunk is megtekinthetjük, melynek segítségével egy kicsit elénk tud tárulni a film várható stílusa, és hangulata. A történet szerint Hua Mulan betegeskedő, idős apja megóvása miatt, férfinak adja ki magát, hogy édesapja helyett ő maga jelentkezzen a kínai hadseregbe, hogy felvegye a harcot a betolakodó Hunok ellen.

Végül ő lesz Kína történetének egyik legbátrabb, és leghősiesebb harcosa. Mulan élőszereplős változatát Niki Caro rendezi, a főszerepet pedig várhatóan Liu Yifei fogja majd eljátszani. A film bemutatójának várható dátuma 2020. március 27.-e.