Az Undipofik megmutatják, milyen jó nem tökéletesnek lenni!

Hupikék Törpikék, Hupikék Törpikék termékek
Vajon miért imádjuk több mint 60 éve a Hupikék Törpikéket?
2019-09-01
disney mesék
2020-ban újra ellepik a mozikat a vicces, sárga Minyonok!
2019-09-08
Összes
Undipofik

Már az előzetesből kiderült, hogy az Undipofik egy rendkívül különleges világot fognak bemutatni a kisebb, és nagyobb nézőknek egyaránt. A kis város, ahol ők hétköznapi életüket élik, számunkra talán teljesen idegen, ezért rendkívül sok érdekességet, és izgalmat tartogat magába ez a kedves animációs film. Undi-falvában él Moxi is, aki társaival együtt imád mindent, ami tökéletlen. Legjobb barátaival együtt folyamatosan azt várja, hogy mikor csöppen városukba egy olyan meghibásodott játék, mint amilyenek ők maguk.

Minden megváltozik, mikor tökéletesnek kell álcázniuk magunkat!

Az animációs film 2019 nyarára került a mozikba, és hatalmas sikert aratott. Sokak szerint tökéletes családi kikapcsolódás lehet, hiszen olyan poénokkal lett tarkítva a történet, mely nem csak a kicsi gyerekeknek, de szüleiknek is szórakoztató lehet. A főszereplőt, Moxit elkezdi nagyon érdekelni az, hogy vajon milyen az élet Undi-falván kívül, és egy szép napon elhatározza azt, hogy útra kell, hogy világot lásson. Moxival tartanak szabad-lelkű barátai is, ám olyan helyre kerülnek, amire egyikük sem volt felkészülve: A Tökéletesség intézetébe. Itt a játékoknak részt kell venniük egy tökéletességi kiképzésen, ahol nagyon nagy szigorral kell megtanulniuk, milyennek is kéne lenniük valójában. Mivel minden vágyuk, hogy be tudjanak illeszkedni, megpróbálnak mindent elkövetni, hogy jól teljesítsenek, és nagyon várnak a többiek elismerő dicséretére is. Próbálják tehát titokban tartani kik is ők, és valójában honnan származnak, nehogy hátránnyal indítsanak a tökéletesség-vizsgán.

disney termékek

A történet vége felé azonban a kis barátoknak eszükbe jut az egyik legfontosabb dolog, amit minden embernek észben kéne tartania: Talán a tökéletességnél, és a folyamatos megfelelési kényszernél fontosabb az, hogy önmagunk legyünk, hiszen csak így, önálló gondolatainkkal, cselekedeteinkkel lehetünk igazán boldogok, életünk során. Szerencsére mindenki rájön arra, hogy sokkal jobb egyedinek lenni, és már egyikük se vágyakozik arra, hogy kitörjön Undi-falva cseppet sem tökéletes világából.