A legnagyobb kritikusok véleményezték az új Oroszlánkirályt!

kuflik
Idén ősszel láthatjuk a Kuflikat a mozikban!
2019-09-22
Mesefilmek, melyek sokszor még a szülőknek is taníthatnak valami újat
2019-09-29
Összes

Sokan teljesen kiakadtak a hír hallatán, mikor kiderült, hogy az Oroszlánkirály című rajzfilm a közeljövőben 3D-s animációs verzióban lesz látható a mozivásznakon. El sem tudták képzelni, hogy ez jól is elsülhet. Rengetegen ugyanis teljesen biztosak voltak benne, hogy ez egy túlmodernizált változat lesz, és egyenesen bele fog tiporni annyi ember kis kori kedvenc rajzfilmébe.

Többen is kijelentették, hogy büszkeségből már csak el se mennek a vetítésre, hiszen egyáltalán nem kíváncsiak a filmre. Ennek ellenére mégis tömve voltak a mozi termek ahogy megjelent az Oroszlánkirály 3D-s változata. Lássuk így utólag, mégis kinek hogy tetszett ez az animációs film, és milyen érzéseket ébresztett fel a legnagyobb Oroszlánkirály fanatikusokban?

25 év telt el az Oroszlánkirály születése óta.

Azok az emberek, akik kiskoruk óta imádják az eredeti Oroszlánkirályt, nagy valószínűséggel már kívülről fújják a benne elhangzott párbeszédeket, annyiszor nézték már újra- és újra. Ők azok az emberek, akik sosem unnak rá kedvenc rajzfilmjükre, és egyben ők azok, akik eléggé szkeptikusan fogadták annak 3D-s kiadását. A legtöbbjüket azért szerencsére hajtotta a kíváncsiság, ezért persze rá tudták magukat venni arra, hogy adjanak neki egy esélyt.

Ahogy megjelent a mozikban az új Oroszlánkirály, hatalmas sorokban kezdett el tódulni a tömeg. A mozi termeket is hamar megtöltötték az emberek. Részben kíváncsiságból, részben nosztalgiából szerették volna minél előbb megnézni a filmet. Sokak szerint a modern családi animációs film sikerét előre lehetett látni.

A legnagyobb kritikusok is azt nyilatkozták a mozifilm megnézése után, hogy egy életre szóló élmény marad számukra, hiszen olyan látványban volt részük, melyre soha nem számítottak volna. A szkeptikusok nagy része is teljesen oda volt a klasszikus mese új, sokkal modernebb köntösbe öltözött változatáért. Egyértelműen a valaha létező legszebb, leglátványosabb, és egyben legmeghatóbb animációs filmjének kiáltották ki.