Az Így neveld a sárkányod 3. részében nem csak a vikingek, de a sárkányok is megtapasztalják, mi is az a szerelem!

Némó nyomában, Némó nyomában termékek
Animációs filmek, amelyek a szülők számára is szórakoztatóak lehetnek
2019-08-18
Jön a Disney új nagy dobása, az Előre
A Pixar egyik legegyedibb dobása a Coco, mely csontvázakkal mutatja be a gyerekeknek, mi történik a halál után
2019-08-25
Összes
Így neveld a sárkányod, Így neveld a sárkányod bögre

Hatalmas népszerűségnek örvend évek óta az Így neveld a Sárkányod című animációs film, mely hamar a belopta a gyerekek szívébe magát. Nem csak a kicsik, hanem az idősebbek, sőt a felnőttek is rajongani kezdtek a Vikingek világában játszódó sárkányos történetért, melynek során megismerhettük azt, hogy miként élnek a Vikingek, és hogy napjuk nagy részében a sárkányok ellen próbálják felvenni a harcot. A főnök fia azonban nem szeretne csatázni a sárkányokkal, hiszen rádöbben, hogy mennyire értelmes, érző lények ők is, és hamar lesz egy különleges barátja, Fogatlan.

A harmadik részben Fogatlan beleszeret egy csodaszép fehér sárkányba

Fogatlan már az első pillanattól kezdve egy rendkívül szeretni való karakter, ez pedig az epizódok során sem fog változni. A harmadik részben Fogatlan és Hablaty barátsága talán még szorosabbá kezd válni, hiszen rengeteg dolgon mennek együtt keresztül. Sokak szerint ez az animációs film tökéletesen meg tudja cáfolni azt, miszerint halálra minden rajzfilmes folytatás halálra van ítélve.

Az előző epizód óta körülbelül egy év telhetett el, a főhős, Hablaty pedig már a vikingek teljes jogú uralkodója lett. Uralkodása mellett természetesen még mindig nem tudott arról lemondani, hogy társaival olyan sárkányokat mentsenek meg, akikre veszedelmes emberek vadásznak. Ennek pedig nem csak előnye, de hátránya is lehet. A korábban csak vikingek által benépesített aprócska szigeten már kicsit túlzsúfolt helyzet uralkodik, hiszen lassan több sárkány él itt, mint viking.

Így neveld a sárkányod, Így neveld a sárkányod bögre

Hablatynak sürgősen egy fontos döntést kell meghoznia: Megpróbálnak továbbra is szűkösen elférni a sárkányok mellett, vagy össze szedi minden bátorságát annak érdekében, hogy felkutassa a sárkányok ősi hazáját?!

Az izgalmas történet során, sokunk kedvence, Fogatlan is megismer egy csodaszép fehér sárkányt, akibe rögtön bele is szeret. Emellett pedig Hablaty, és Astrid kapcsolata is kezd egyre komolyabbá válni, hiszen a fiú és a fiatal lány elkezdi a házasságot tervezni. A szerelmi szálak rendkívül jól bele vannak szőve a történetbe, egyáltalán nem erőltetettek. A történet nagy tanulsága végül az, hogy minden élőlény életében bekövetkezik egyszer az a pont, amikor egy igaz társ mellett örökké le szeretné majd kötni magát, ilyenkor pedig megesik az is, hogy a legjobb barátok kezét egy időre el kell engedni.