Az Aranyhaj újra megelevenedik a mozivásznakon!

Disney-hamupipőke
A legnagyobb Disney alkotások, melyek a valóságon alapulnak
2020-03-15
agymanok-animacios-mese
Az egyik legtanulságosabb animációs film: Az Agymanók
2020-03-29
Összes
Aranyhaj

Egy alig 10 éve megjelent animációból készül a legújabb élőszereplős Disney film

Érthető okoknál fogva a kislányok leginkább az igazi hercegnős meséket szokták szeretni. Melyik kislány ne képzelte volna még bele magát kedvence karaktere életébe? Nem véletlen, hogy a farsangi mulatságokon is minden kislány Csingilingnek, Elzának, vagy Hamupipőkének öltözik az oviba. Talán nem is kell sokat várni arra, hogy a lányok egyik legnagyobb kedvence, Aranyhaj újra megjelenjen a mozivásznakon.

Lassan valóban eljön az az idő, amikor az összes klasszikusnak számító Disney mese újra megelevenedik a képernyőkön, kicsit más formában. Bár van, aki szerint egy idő után az élőszereplős filmek már nem lesznek túl eredetiek, mégis a már megjelent filmeknek a nézettsége és bevétele azt bizonyítja, hogy ezeket az emberek többsége egyenesen imádja. Így persze nagyon várják, hogy mikor is jelenik meg a következő.

Az Aranyhaj újra megelevenedik a mozivásznakon!

Bár eddig csupa klasszikus, régebbi stílusú rajzfilmek lettek élőszereplős változatban újraalkotva, ez nem azt jelenti, hogy egy újabb animációs filmből ne csinálhatnának ilyesféle adaptációt. Sokan meglepődnek, mikor meghallják, hogy mi lesz a legújabb átdolgozás, hiszen ez esetben egy viszonylag új animációról van szó. A The Disinsider értesülése szerint nem régiben ugyanis kezdetét vette a 2010-es, Aranyhaj és a nagy gubanc filmadaptáció munkálatai. Aranyhajat mindenki imádja kedvessége, szépsége, és különös egyénisége miatt, ezért várhatóan ez a film is hatalmas népszerűségnek fog majd örvendeni megjelenése után.

Fontos megjegyezni, hogy a tavalyi évben megjelenő élőszereplős Susi és Tekergővel ellentétben a készítők szerint ezzel az alkotással ezúttal valóban a mozivásznakat szeretnék megcélozni.

Mivel az Aranyhaj eredetileg egy klasszikusnak számító Grimm-mese alapján készült, feldolgozásával kapcsolatban több kérdés is felmerülhet bennünk. Egyelőre nem tudni például azt sem, hogy az élőszereplős film változatot a Disney rajzfilm, vagy az eredeti Grimm-mese alapján fogják majd elkészíteni a rendezők. Egy azonban biztos: a kislányok teljesen oda lesznek érte!