Animációs filmek, amelyek a szülők számára is szórakoztatóak lehetnek

Toy Story, Toy Story termékek
Fontos dolgokat tanulhatunk meg a Toy Story 4-ből!
2019-08-14
Így neveld a sárkányod, Így neveld a sárkányod bögre
Az Így neveld a sárkányod 3. részében nem csak a vikingek, de a sárkányok is megtapasztalják, mi is az a szerelem!
2019-08-21
Összes
Némó nyomában, Némó nyomában termékek

Egy szülőnek az egyik legfontosabb feladata, a folyamatos óvás, féltés, és tanítás mellett, saját maga is megtanuljon együtt szórakozni csemetéjével. Egy kisgyermek nagyon hamar észreveszi azt, hogy az anyukája vagy az apukája egyszerűen végig ásítja a közös játékot, vagy alig várja már, hogy vége legyen a kedvenc meséjének. Szerencsére manapság már léteznek olyan tanulságos, mégis jópofa animációs filmek, melyek érthetőek a kicsik számára is, mégis rendkívül jól szórakozhatnak rajta a szülők is.

A némó nyomában

A kedves kis bohóchal története rengeteg szülő szívét meg tudja melengetni. Miután Pizsi, a bohóchal egy tragédia után kénytelen lesz egyedül felnevelnie egy szem kisfiát, megpróbál mindent elkövetni, hogy megóvja őt a világ veszélyes dolgai elől. Ebből indul ki az, hogy Pizsi kicsit túlfélti, és lebecsüli Némót, aki azonban már nem is olyan kicsi, törékeny halacska, mint ahogy apukája gondolja. Egy napon Némót apja szeme láttára egy búvár fogja ki, és Pizsi elhatározza, hogy mindent elkövet annak érdekében, hogy előkerítse újra a fiát.

A történet ezután két szálon fut, hiszen míg Pizsi Némó keresése közben összeismerkedik Szenillával, a mókás hallal, Némó egy fogászati rendelő akváriumába találja magát. Megismerkedik az itt élő halakkal, akik már régóta ki szeretnének innen menekülni, ám minden próbálkozásuk végül kudarcba fulladt. Az új kis hal azonban új reményt is jelenthet, hiszen abban bíznak, hogy Némó segítségével egykettőre elbúcsúzhatnak az akváriumtól.

Némó nyomában, Némó nyomában termékek

Agymanók

A kamaszkor egyáltalán nem egyszerű sem a gyerek, sem a szülők számára. Ezt korszakot mutatja be az Agymanók című animációs film, mely 2015-ben jelent meg a mozikban. A film főszereplője, Riley egy napon azzal a ténnyel találja szembe magát, hogy apja új munkahelye miatt kénytelenen más városba költözni. A lány nem tud az érzelmeivel mit kezdeni, és bármennyire is próbál pozitívan állni a dolgokhoz, nagyon sokszor a derű mellett a bánat, az undor, vagy éppen a düh kerül előtérben. A történet során beleláthatunk abba, milyen szituációkban mit is érez a lány, és abba hogy az adott helyzetben mik is játszódnak le a fejében.