A Walt Disney hatalmas bukása lett volna a Gigantic leforgatása?

Trollala
2020 lesz az az év, amikor újra felcsendül a Trollala!
2020-02-19
Egy 9 éves kislány, levélben fogalmazta meg őszinte véleményét a Disney hercegnőkről
Egy 9 éves kislány, levélben fogalmazta meg őszinte véleményét a Disney hercegnőkről
2020-02-26
Összes
Gigantic

A Walt Disney hatalmas bukása lett volna a Gigantic leforgatása?

A Disney világ minden egyes alkotásával egy különleges, és varázslatos világba képes elrepíteni a nézőit. A klasszikus meséken több generáció is felnőtt már. Az ember mégsem tudja megunni őket, hiszen gyerekek, és felnőttek számára is megvan a Disney rajzfilmek saját, különleges hangulata.

Van, aki nosztalgiázás miatt újra és újra képes megnézni a legnagyobb kedvenceit, de természetesen az igazi Disney imádók évről évre egyre nagyobb izgalommal szokták várni a legújabb animációs filmeket.

A filmgyár pedig egyáltalán nem pihen! Hatalmas lendülettel dolgozik folyamatosan legújabb alkotásain, éppen ezért sokszor már évekkel korábban lehet tudni, hogy milyen rajzfilmek lesznek már láthatóak a mozivásznakon. Nagyon ritkán fordul csak az elő a Walt Disney-vel, mint ami nem rég megesett, mikor félbehagyták egy jónak tűnő rajzfilm gyártását.

A forgatás leállt. De vajon végleg?

Ez a rajzfilm eredetileg a klasszikus történetet, Babszem Jankó életét szerette volna számunkra bemutatni, aki egy óriásira nőtt babszemen éli át életre szóló kalandjait. Igen ritka esetekben fordul csak elő az manapság, hogy egy ilyen hatalmas múlttal rendelkező filmgyártó cég, mint a Walt Disney valamilyen oknál fogva abbahagyja egy egész estés animációs film készítését. Azonban Babszem Jankó forgatásával mégis pontosan ez történt. Valamiért a készítők úgy gondolták, elhalasszák végül a film befejezését.

Disney, DisneyWorld, Disneyland, mesenet

Még a 2015-ös évben jelentette be a filmgyártó cég, hogy egy animációs filmet kezdenek el készíteni, ami bemutatja a kisfiú, Jankó életét, aki egy óriásbabon éli át hihetetlen kalandjait. Az animációs filmnek végül a Gigantic címet szerették volna adni, ám erre már nem került sor. Eleinte csak azt lehetett hallani, hogy elhalasszák a forgatás folytatását, és egy jó darabig volt is arról szó, hogy majd csak a 2018-as év vége felé lesz látható a film a mozivásznakon. A 2018-as év végül lecsengett Babszem Jankó nélkül sőt, most már a 2019-es évről is elmondható ez. De vajon mi lesz Babszem Jankóval? Bizakodjunk, vagy vegyünk tőle végleg búcsút?

A rengeteg találgatásnak végül a Pixar és a Disney elnöke, Edwin Catmall vetett véget. Bejelentette, hogy már biztosan nem lesz leforgatva a várva várt Gigantic című animációs film. Bár ennek okait nem igazán részletezte. Elmondása szerint azonban nem kell csüggednünk, hiszen hatalmas durranásokkal készülnek a 2020-as évre.