42 év után újra az utcák felett fog repkedni a Kockásfülű nyúl!

mit vihetünk babalátogatóba
Hogyan alakult át Miki egér az évtizedek alatt?
2019-09-15
kuflik
Idén ősszel láthatjuk a Kuflikat a mozikban!
2019-09-22
Összes
kockásfülű nyúl

A kedves, zöld tapsifüles minden gyermek szívébe belopta magát a hetvenes évek idején. Sokan a mai napig imádják a Kockásfülű Nyulat, és sok felnőtt nagy szeretettel, nosztalgikus hangulatban mutatja meg kisgyermekének az egykori kedvenc rajzfilmet, amit akkoriban mindenki imádott, így ezen a rajzfilmen több generáció is felnőtt már.

Az első évadot 1974-ben kezdték el gyártani, a folytatás pedig 2 évre rá következett. Minden epizód elején a bájos nyuszi a jól ismert padláson, egy bőröndből mászik elő, majd egy reggeli torna után távcsövével kémleli a környéket. Hihetetlen, de a több mint 40 éves rajzfilm a mai napig megállja a helyét, hiszen manapság is fel tudja kelteni a gyerekek érdeklődését egy-egy epizód. A 7 perces epizódokból összesen 2 évad, 26 rész készült el. Sokak bánatára a 3. évad részeit már nem kezdték el gyártan, ez idáig legalábbis…

Érkezik a Kockásfülű Nyúl 3. évada!

A hír, tavaly nyáron látott napvilágot, és sokan nagy örömmel fogadták azt, hogy a Kockásfülű nyúl új évaddal tér vissza a televízió képernyőire. A rajongók hatalmas izgalommal várják az új epizódokat, bár biztosan lesznek olyanok is, akik visszasírják majd az eredeti részek régi hangulatát.

A hetvenes évek népszerű rajzfilmsorozata a Mecenatúra-támogatásával tud folytatódni, és bár jóval modernebb grafikával, azért nagyon sok minden ismerős lesz a régi epizódokból. Az új részek hasonlóan fognak kezdődni, mint a régiek. A zöld nyúl kimászik a bőröndjéből, és nekiáll tornázni minden reggel. Továbbra is teleszkópos távcsövét használja arra, hogy körülnézzen, és ezúttal is megpróbál mindenkinek segíteni, aki bajba kerül. A füleit propellerként használó nyuszi mindenhová eljut pillanatok alatt, így repüli körbe a környéket minden délelőtt.

A harmadik évad 15 részből fog állni, és természetesen kicsit elfog térni a régi rajzfilmtől, hiszen a Kockásfülű nyúl itt valójában robotnyuszi, és Krisztát is inkább fiú karakterré alakították át.