2020 lesz az az év, amikor újra felcsendül a Trollala!

Disney titkok, amikről csak kevesen tudnak
Disney titkok, amikről csak kevesen tudnak
2020-02-16
Gigantic
A Walt Disney hatalmas bukása lett volna a Gigantic leforgatása?
2020-02-23
Összes
Trollala

2020 lesz az az év, amikor újra felcsendül a Trollala!

A színes, állandóan éneklő, és bulizó trollokat mindenki ismeri, és a mai napig imádja, aki az első részt csak egyszer is végignézte. Ebben az epizódban Pipacs hercegnő szerette volna bebizonyítani, a folyton búskomor társának Ágasnak, hogy az élet valóban csupa süti és szivárvány. Egy napon azonban újra megtámadták őket ellenségeik, a bergeniek, akik Trollokkal táplálkoztak, hogy egy kis boldogságot vigyenek be a szervezetükbe.

Az első epizód végén Pipacs hercegnőnek és barátainak kell felvenni velük a harcot, melynek köszönhetően nekünk nézőknek is rengeteg izgalomban, és humorban lehetett részünk.

2020-ban újra belecsöppenhetünk a kis vidámságok életébe, akik természetesen újra életre szóló kalandokba fognak részt venni.

Trollok a világ körül

A bergeniek leverése után minden tökéletesen zajlik a trollok életében mindaddig, míg Pipacs királynő, és Ágas különös felfedezést nem tesznek. Rádöbbennek arra, hogy léteznek más trollok is az ő tökéletes, mindig boldogságban pompázó világukon kívül. Ezek a trollok azonban egészen mások, mint ők. Más stílus, más viselkedés, más kinézet és más tulajdonság jellemzik őket.

Teljesen eltérő kultúrákba, és zenei irányzatokban csöppennek bele, majd amikor egy titokzatos fenyegetés a világ összes trollját bajba akarja sodorni, akkor Pipacs és Ágas úgy érzik, az ő feladatuk szembenézni a gonosszal, és megmenteni az egész troll közösséget.

Pipacs és Ágas jól ismert barátaikkal együtt egy hatalmas expedícióra indulnak, melynek során rengeteg ismeretlen tájat kell felfedezniük. Céljuk természetesen az, hogy végrehajtsák a lehetetlen küldetést: végre minden troll életébe békét, jókedvet, és harmóniát vigyenek.

Ennek azonban persze nem mindenki örül ennyire. Vannak ugyanis olyan trollok, melyek képesek kiállni Pipacsék ellen, és megpróbálnak mindent elkövetni annak érdekében, hogy egyszer s mindenkorra véget vessenek ennek a vidám világnak. Vajon Pipacs készen áll arra, hogy egy ekkora támadással szembenézzen?