2020-ban újra ellepik a mozikat a vicces, sárga Minyonok!

Így segít a Disney legújabb meséje
Az Undipofik megmutatják, milyen jó nem tökéletesnek lenni!
2019-09-04
Még mindig a Disney mesefigurás iskolatáskák a legmenőbbek
Még mindig a Disney mesefigurás iskolatáskák a legmenőbbek
2019-09-11
Összes
disney mesék

2020-ban újra ellepik a mozikat a vicces, sárga Minyonok!

Ugye mindenki tudja, kik is azok a Minyonok? Édes, jópofa, kicsit bugyuta, de nagyon imádnivaló kis sárga lények, akik folyamatosan meg tudnak nevettetni bennünket. Ma már visszaköszönnek hátizsákokon, tolltartókon, ruhaneműkön, de akár plüssjátékok formájában is megvásárolhatjuk őket. Nagyon sokan rajonganak ezekért a kicsit ügyelten, butácska sárga figurákért, ezért egyáltalán nem meglepőn az sem, hogy mennyien várják, hogy 2020 nyarára megjelenjen a legújabb epizód.

Mégis milyen nyelven beszélnek a Minyonok?

A minyonok az első részben Gru, a gonosztevő segítői voltak, bár tény, hogy valóban soha senkinek nem szerettek volna ártani. Életcéljuk csupán annyi, hogy legyen egy gazdájuk, akiket mindenhova követhetnek, és mindenben a segítségükre lehetnek majd. Az eredetileg csupán Gru-filmek kissé bohókás, és nagyon vicces mellékszereplői akkora népszerűségnek kezdtek el örvendeni, hogy rövid időn belül kaptak egy önálló filmet is.

Kevesen tudják, de ezek a vicces sárga lények eredet tervek szerint jóval nagyobbak lettek volna, sőt, ők lettek volna Gru afféle „biztonsági őrei”. Ám ennek kidolgozására a Gru-film idején már nem futotta, ezért egy kicsit olcsóbb, egyszerűbb, és sokkal cukibb karakter lett belőlük. Ezt azonban végül senki nem bánta, hiszen mindenki meglepődött azon, mennyire hamar elkezdték az emberek imádni ezeket az ügyetlen sárgaságokat.

Minyonok, Gru, disney termékek

Egyesek szerint a Minyonok egyszerű halandzsa nyelven beszélnek, ezért senki nem is érti őket valójába. Könnyen előfordulhat az is, hogy ők sem értik egymást. Az igazság azonban az, hogy valóban halandzsa nyelvet kezdtek el használni ezek az apróságok, mégis minden szavuk értelmes. Ennek a kifejlesztett nyelvnek pedig csupán annyi a különlegessége, hogy minden egyes szó más és más nyelven van. A bohókás banánimádó sárga lények eddig összesen 14 filmen láthatóak: Három mozifilmben is megjelennek, a Gru-ban, a Gru 2.-ben, a Gru3.-ban, illetve a Minyonokban, és emellett tíz rövidfilmben is szerepet kaptak.